Ιστορία 3: Η τυχερή μέρα του παντρεμένου

Μου έστειλε μήνυμα μέσω εφαρμογής. Ήταν η τυχερή του μέρα. Η γυναίκα του έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι κι είχε όλο το διαμέρισμά τους για την πάρτη του.

Ήμουν σίγουρος ότι είχε στείλει ήδη μήνυμα σε πολλούς από τους άλλους χρήστες. Τέτοιοι τύποι, παντρεμένοι που καυλώνουν με τον αντρικό κώλο, δεν σπαταλάνε την ώρα τους σε ατελείωτες συζητήσεις όταν βγαίνουν για κυνήγι.

Κι αυτός ο τύπος κυνηγούσε. Οι ελεύθερες στιγμές του ήταν μετρημένες κι έπρεπε να τις εκμεταλλευτεί. Δέχτηκα να τον συναντήσω και κλείστηκα στο μπάνιο για να ετοιμαστώ.

Ήξερα ότι θα με γαμήσει, κι όσο καθάριζα την τρύπα μου φανταζόμουν το παντρεμένο καυλί του να χώνεται στην τρύπα μου. Εκεί θα έβρισκε αυτό που η γυναίκα του δε μπορούσε να του προσφέρει. Αυτό, όσο ανήθικο κι αν ήταν, με καύλωνε.

Έφυγα από το σπίτι κι ήταν απόγευμα. Καλοκαίρι, στο δρόμο μου συνάντησα άντρες που έτρεχαν φορώντας σορτς και φόρμες. Τους φανταζόμουν να με ακολουθούν και να μου ταΐζουν τις ψωλές τους στα κρυφά. Πεινούσα.

Έφτασα στο σημείο συνάντησης και περίμενα. Φαντάστηκα την ψωλή του παντρεμένου να παίζεται στο σπίτι του. Μπορεί να είχε χύσει εκεί και να μην ερχόταν. Δε θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι άντρες λέμε πολλά όποτε θέλουμε να γαμήσουμε, δίνουμε καμία φορά υποσχέσεις που μετά το χύσιμο δεν έχουμε καμία πρόθεση να τηρήσουμε.

Περίμενα. Κι έπειτα από λίγο τον είδα να καταφτάνει με το μηχανάκι του. Ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες και, φορώντας το κράνος που μου έδωσε, ανέβηκα πίσω του και ξεκινήσαμε για το σπίτι.

Από μέσα μου ευχαριστούσα την προνοητικότητα του. Όχι μόνο το κράνος θα με προστάτευε σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα, στο κάτω κάτω δεν ήξερα καν τι τύπος ήταν, πώς οδηγούσε, αλλά κι αν με έβλεπε κάποιος γνωστός μου δε θα με αναγνώριζε.

Φτάσαμε έξω από την πολυκατοικία κι ανεβήκαμε στο διαμέρισμά του. Είχε κλείσει το σκύλο της οικογένειας σε ένα άλλο δωμάτιο για να μη κάνει φασαρία μόλις με δει, έναν άγνωστο στην περιοχή του. Καλύτερα έτσι. Αυτό σήμαινε πως θα φτάναμε σύντομα στο ψητό αφήνοντας στην άκρη τα περιττά.

Καθίσαμε στον άνετο καναπέ. Περιεργάστηκα το χώρο. Πίνακες και βιβλία τριγύρω. Μου άρεσε. Έδειχνε σπίτι νοικοκυρεμένο και φροντισμένο. Φαντάστηκα νωρίτερα τη γυναίκα του να το καθαρίζει για να φτάσω εγώ αργότερα. Αυτό με καύλωνε. Η απελπισία της καύλας που κουβαλάνε οι περισσότεροι παντρεμένοι με κάνει να καυλώνω.

Με ρώτησε αν ήθελα ποτό, αλλά αρνήθηκα. «Αργότερα», του είπα.

Σηκώθηκε κι ήρθε να καθίσει πιο κοντά. Άρχισα να χαϊδεύω την ψωλή του πάνω από τη βερμούδα. Ήταν σκληρή και χοντρή. Δε μπορούσα να περιμένω μέχρι να τη νιώσω μέσα στην τρύπα μου.

Του ξεκούμπωσα το παντελόνι με συνοπτικές διαδικασίες. Εκείνος ήρθε και στάθηκε από πάνω μου. Μου άρεσε αυτό που έπιανα πάνω από το εσώρουχο κι έτσι, νιώθοντάς τον να σκληραίνει κι άλλο, το έβγαλα έξω βιαστικά.

Μου άρεσε η ψωλή του στο χέρι. Ήταν βαριά και τριχωτή, αντρικός πούτσος, απεριποίητος. Έκανα μία κίνηση προς το κάτω και φανέρωσα το πουτσοκέφαλο. Το έβαλα στο στόμα μου κι άρχισα να το γλύφω. Το χέρι μου κατέβηκε χαμηλά κι έπιασε τα βαριά του αρχίδια.

«Τι θέλεις να κάνω;» τον ρώτησα.

Τον πείραζα φυσικά. Εγώ ήξερα πολύ καλά τι ήθελε να κάνω και πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι είχα επίγνωση του τι ήθελα εγώ να κάνω σ’ εκείνο τον πούτσο.

«Πάρε μου πίπα», με πρόσταξε.

Δεν τόλμησα να μην υπακούσω. Δεν το ήθελα εξάλλου.

Άνοιξα το στόμα μου και με μία κίνηση έφτασα μέχρι τη βάση της ψωλής. Έκλεισα εκεί τα χείλη μου, ένιωσα τις πουτσότριχες να ακουμπούν στη μύτη μου. Άρχισα να τον γλύφω και να κουνιέμαι μία μπροστά και μία πίσω.

Τον άκουγα να βαριανασαίνει. Αναρωτιόμουν αν και η γυναίκα του τού έκανε πλέον τέτοια κόλπα. Μπορεί. Αλλά η αίσθηση ενός άντρα πάνω σ’ έναν άλλο άντρα έχει κάτι το ξεχωριστό, το αλλιώτικο.

Δεν άφηνα από το χέρι μου τα αρχίδια του. Όσο του γαμούσα το καυλί με το στόμα μου τα τραβούσα μαλακά στην παλάμη μου. Τα προκαλούσα να χύσουν το σπέρμα τους μέσα μου. Αν δεν περίμενα με τόση ανυπομονησία το γαμήσι ίσως και να τον προκαλούσα με τη γλώσσα μου να το κάνει εκείνη τη στιγμή.

Με διέκοψε. Η συγκίνηση πρέπει να ήταν μεγάλη για εκείνον γιατί μου ζήτησε να γδυθώ και να πάμε στην κρεβατοκάμαρα.

Το έκανα. Τον ακολούθησα σε ένα διπλανό δωμάτιο και παρατήρησα αμέσως πως πρέπει να ήταν ξενώνας. Το κρεβάτι δεν ήταν μεγάλο, κανένα διακοσμητικό δεν μαρτυρούσε την παρουσία μίας συζύγου στο χώρο. Ήταν ένα απρόσωπο δωμάτιο.

Ξάπλωσα μπρούμυτα στο άνετο στρώμα. Τον ένιωσα να έρχεται από πάνω μου. Άνοιξε τα κωλομάγουλά μου και την επόμενη στιγμή κατάλαβα πως κάτι υγρό τριγύριζε την τρύπα μου. Ήταν η γλώσσα του.

Προσπαθούσε να με γαμήσει με τη γλώσσα του. Την πίεζε στην τρύπα μου και μερικές φορές γλιστρούσε ελαφρά μέσα της. Μου άρεσε η αίσθηση. Σήκωσα λίγο το σώμα μου, έχωσα το χέρι μου στον πούτσο μου κι άρχισα να μαλακίζομαι.

Το γλείψιμο του δεν κράτησε πολύ. Σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε μέχρι την πεταμένη του βερμούδα κι έβγαλε ένα προφυλακτικό. Το φόρεσε και κάτω από το κρεβάτι τράβηξε το λιπαντικό.

Άπλωσε μία γενναία ποσότητα στην τρύπα μου κι έπειτα έπαιξε για λίγο τον καυλωμένο του πούτσο με το χέρι. Πάνω στην παλάμη του είχε ρίξει πολύ λιπαντικό. Θα γλιστρούσε εύκολα.

Ξαπλωμένος ακόμη, έβαλα και τα δύο μου χέρια πάνω στα κωλομάγουλά μου και τα τράβηξα. Τώρα ήξερε το στόχο του. Ξάπλωσε επάνω μου κι άρχισε να σπρώχνει.

Ένιωθα το πουτσοκέφαλο να χαϊδεύει την τρύπα μου. Εγώ κουνιόμουν προς το μέρος του και τον προκαλούσα να μου τη χώσει όλη, μία κι έξω. Ήθελα να νιώσω αυτή την παντρεμένη ψωλή να με ξεσκίζει.

Σιγά σιγά χώθηκε ολόκληρος μέσα. Η τρύπα μου έκαιγε και ήθελα μερικά λεπτά μέχρι να συνηθίσω. Έμεινε ακίνητος κι ύστερα, όταν του έδωσα την έγκριση, τραβήχτηκε. Δε μου άρεσε η αίσθηση. Ήταν νωρίς ακόμα.

Επανέλαβε το ίδιο με υπομονή. Πήρα βαθιές ανάσες και χαλάρωσα. Η τρύπα μου άνοιξε κι εκείνος μπορούσε τώρα να κουνηθεί πιο ελεύθερα μέσα μου.

Κατέβασε τα χέρια του και αγκάλιασε τους ώμους και το στήθος μου. Έπεσε επάνω μου. Παράδεισος. Επάνω μου ξάπλωνε ένας παντρεμένος άντρας, αφήνοντας στο σώμα μου όλο του το βάρος. Η πούτσα μου σκλήρυνε. Ήθελα όσο τίποτα άλλο να την παίξω και να αφήσω τα χύσια μου στο στρώμα του. Δε μπορούσα να το κάνω κι αυτό με καύλωσε πιο πολύ.

Ένιωθα την ανάσα του στο αυτί μου, βαριά και αντρική. Γαμιόμασταν. Καμία φορά σταματούσε κι όλες οι κινήσεις του στην τρύπα μου πάγωναν. Ήξερα πως προσπαθούσε να κρατηθεί, να κάνει το γαμήσι μας μεγαλύτερο σε διάρκεια. Αυτό ήθελα κι εγώ.

«Συνέχισε», του έλεγα. Γιατί ήθελα να νιώθω την ψωλή του να μπαινοβγαίνει κι ας ήθελα, ακόμα πιο πολύ, να τον κρατήσω μέσα μου όσο περισσότερο μπορούσε.

Δεν αλλάξαμε στάσεις. Αυτό, από μόνο του, έκανε το σεξ να μοιάζει περισσότερο κτηνώδες, πιο απελπισμένο. Αναρωτήθηκα πόσος καιρός να είχε περάσει από την τελευταία φορά που έφερε έναν άλλον άντρα κρυφά στο σπίτι του. Σκέφτηκα το σώμα αυτού του ίδιου άντρα πάνω από τη γυναίκα του, να τη γαμάει και να κλείνει τα μάτια για να φανταστεί μια πούτσα ανάμεσα στα πόδια της. Μπορεί να έπλαθα με το μυαλό μου σενάρια που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα ωστόσο αυτό με βοηθούσε να καυλώνω κι άλλο και δε με ένοιαζε ο ρεαλισμός.

Άρχισε να με σκίζει με μανία. Ήξερα ότι θα τελείωνε σύντομα. Τον προκαλούσα με τα βογγητά μου. Ήθελα να χύσει εκεί που ήταν, επάνω μου, γαντζωμένος από ένα αντρικό σώμα. Το έκανε. Χώθηκε στην τρύπα μου μέχρι τη ρίζα, έμεινε εκεί καυλωμένος, με τα αρχίδια του να ακουμπάνε κοντά στα κωλομάγουλα.

Έπεσε πάνω μου κι άλλο. Οι ανάσες του έβγαιναν κοφτές. Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, ήθελα να παίξω την πούτσα μου, να βγάλω κι εγώ τα δικά μου χύσια.

Τραβήχτηκε από πάνω μου, έβγαλε το προφυλακτικό και ξάπλωσε δίπλα. Του άνοιξα τα πόδια και πήρα το μουσκεμένο πουτσοκέφαλο στο στόμα. Δεν ήταν πολύ καυλωμένος μα δε με ένοιαζε. Ήθελα να χύσω με μία πούτσα χωμένη στο στόμα μου.

Το χέρι μου κουνιόταν γύρω από την ψωλή. Έχυσα προτού το καταλάβω.

Αφού ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας γυρίσαμε στο σαλόνι. Εκείνος ντύθηκε, εγώ έμεινα γυμνός. Του ζήτησα να μου φέρει λίγη βότκα με πάγο. Το έκανε.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιστορία 1: Άγνωστοι στο σταθμό

Ιστορία 2: Η πρώτη του εμπειρία. Μαζί μου.